Croasant

Rețetă cu Mimetic

Cum obții croasantul?

Pasul 1

Se întinde aluatul la o grosime de 3-3,5 mm.


Pasul 2

Se decupează triunghiuri cu baza de 11 cm și înălțimea de 22 cm (60 g / buc).


Pasul 3

Se rulează fiecare triunghi de la bază către vârf.


Pasul 4

Se așează în tăvi și se apasă pentru a tensiona aluatul.


Pasul 5

După dospire (+/- 90 minute la 28°C, 85% umiditate relativă) se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze.


Metoda de lucru

Temperatura de coacere: 210°C
Timp de coacere: 18 minute

Descoperă rețete de inspirație cu Mimetic
Pain au Chocolat
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Bărcuță cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Deliciu cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Coșuleț umplut
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Cruffin
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Palmieri
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Foeitaj Danish
Încearcă-ți puterile cu unul dintre cele mai fine aluaturi de patiserie, împachetat cu Mimetic.
Foietaj Franțuzesc
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Rulouri umplute
Rețetă de inspirație cu Mimetic.