Cruffin

Rețetă cu Mimetic

Cum obții Cruffin

Pasul 1

Se întinde aluatul la o grosime de 3 – 3,2 mm. Lățimea foii trebuie să fie de 40 cm.


Pasul 2

Se întinde crema de ciocolată fie pe toată suprafața, fie doar pe jumătate din foaie – dacă nu se doresc cu umplutură.


Pasul 3

Se presară miez mărunțit de nucă pe toată suprafața foii de aluat.


Pasul 4

Se taie fâșii cu o lățime de 2,5 cm.

Fâșiile obținute se răsucesc cu grijă în formă de cuib.


Pasul 5

Se așează în forme de copt pentru muffins (cu sau fără chese de hârtie). Opțional, se poate adăuga extra umplutură în mijlocul cuibului.


Metoda de lucru

Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă

Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).

Temperatura de coacere: 210°C

Timp de coacere: 18 minute

Pentru umplutură, vă recomandăm Cremfil Ultim Milk Chocolate - cremă cu ciocolată, gata de utilizare.

Descoperă rețete de inspirație cu Mimetic
Croasant
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Pain au Chocolat
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Bărcuță cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Deliciu cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Coșuleț umplut
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Palmieri
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Foeitaj Danish
Încearcă-ți puterile cu unul dintre cele mai fine aluaturi de patiserie, împachetat cu Mimetic.
Foietaj Franțuzesc
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Rulouri umplute
Rețetă de inspirație cu Mimetic.