Forêt Noire

Festivul Forêt Noire

Ingrediente blat
Tegral Biscuit 900 gr
Cacao 100 gr
Ouă 750 gr
Apă 100 gr
QS
Ingrediente mousse
Cremyco 120 gr
Apă 375 gr
Belcolade Noir Selection 50% 400 gr
Whippak 1000 gr
Ingrediente cremă
Cremă de vanilie 220 gr
Kirsch 35 gr
Zahăr pudră 70 gr
Whippak 900 gr
Gelatină 14 gr
Apă 70 gr
Ingrediente glazură
Lapte 100 gr
Glucoză 150 gr
Belcolade Noir Selection 50% 350 gr
Cacao 15 gr
Gelatină 12 gr
Apă 72 gr
Miroir Glassage Neutre 500 gr

Cum pregătești Forêt Noire

Proces tehnologic blat

Se mixează toate ingredientele la viteză mare timp de 7 min. Blatul rezultat se lasă la răcit. După răcire se adaugă un strat de TopFil Cherry 70%.


Proces tehnologic mousse

Se realizează o cremă de vanilie amestecând apa (10°C) cu Cremyco. Ciocolata topită (45 °C) se adaugă peste crema de vanilie. Se încorporează Whippak/ Fresh Cream amestecând lejer.


Proces tehnologic cremă
Peste crema de vanilie se adaugă Kirsh, zahăr pudră și gelatina topită. Se încorporează frișca bătută.

Proces tehnologic glazură

Se fierbe laptele, cacao și glucoza. Și se adaugă peste ciocolată. Se adaugă gelatina hidratată și Miroir Glassage Neutral și se emulsifiază. Se emulsifiează cu un blender eliminând bulele de aer. Se lasă la cristalizat peste noapte. Se aplică la 38°C pe produsul congelat. Se decoreaza.


Proces tehnologic decor

Belcolade Milk Selection. Se utilizează blatul de marmură și spatula. Se decorează cu cacao și zahăr pudră.


Tort Pădurea Neagră

Nivel complexitate:  

Schwarzwälder Kirschtorte, Gâteau Forêt Noire, Black Forest Cake, Tortul Pădurea Neagră. La fel de gustos în fiecare limbă, ideal pentru fiecare ocazie specială și cu adevărat savuros când îl realizezi cu ciocolata autentic belgiană Belcolade și Kirschwasser (rachiu de cireșe).

Specificații

  • Ciocolaterie
  • Crăciun

Descoperă

Rețete asociate