Cake'aron

Ingrediente

Cake’aron este un deliciu de patiserie foarte ușor de obținut

Proces tehnologic
Se mixează Tegral Satin Creme Cake cu celelalte ingrediente timp de 5 minute, la viteză medie. Pe o foaie de silicon se toarnă aluatul în formă de bănuți. Se coc 10-15 minute (în funcție de dimensiune) la 160°C. După ce s-au răcit, se umplu cu Vivafil și se glazurează cu Carat Decorcrem 520 White.

Tips & tricks

Nivel complexitate:  

Sugestii:

  • Tegral Satin Creme Cake poate fi înlocuit cu Tegral Dark Moist Cake, Tegral Satin Creme Cake Red Velvet, Tegral Evercake, Tegral Dolce Sole;
  • pentru un plus de savoare se pot adăuga arome din gama Classic (Căpșune, Portocale, Maracuja, Kiwi) sau diverse ganache-uri cu gama Belcolade.

Specificații

  • Patiserie
  • Petreceri