Cake'aron

Ingrediente

Cake’aron este un deliciu de patiserie foarte ușor de obținut

Proces tehnologic
Se mixează Tegral Satin Creme Cake cu celelalte ingrediente timp de 5 minute, la viteză medie. Pe o foaie de silicon se toarnă aluatul în formă de bănuți. Se coc 10-15 minute (în funcție de dimensiune) la 160°C. După ce s-au răcit, se umplu cu Vivafil și se glazurează cu Carat Decorcrem 520 White.

Tips & tricks

Nivel complexitate:  

Sugestii:

  • Tegral Satin Creme Cake poate fi înlocuit cu Tegral Dark Moist Cake, Tegral Satin Creme Cake Red Velvet, Tegral Evercake, Tegral Dolce Sole;
  • pentru un plus de savoare se pot adăuga arome din gama Classic (Căpșune, Portocale, Maracuja, Kiwi) sau diverse ganache-uri cu gama Belcolade.

Specificații

  • Patiserie
  • Petreceri
Rețete asociate
Blondina
CARAT oferă o gamă largă de umpluturi și cuverturi de cofetărie, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe delicioase de ciocolată.
Caramela
Prăjitură fină de post cu mousse de caramel fin. Inspiră-te din rețetă!
Cho’code
O reteță cu ciocolată Belcolade Cacao-Trace, cu gust excepțional și un strop de responsabilitate!
Mousse de fistic & zmeură
O reteță cu ciocolată Belcolade Cacao-Trace, cu gust excepțional și un strop de responsabilitate!