White Chocolate Mango Cheesecake

Ingrediente

Mod de lucru

Blat

Se amestecă Tegral Satin Cream Cake CL împreună cu ouăle, uleiul, apa și răzătura de lămâie până se omogenizează. Se coace la 165°C pentru 15-20 de minute.

White Chocolate Mousse

Se fierbe Festipak împreună cu laptele. Se toarnă peste gălbenuș și se gătește până la temperatura de 85°C. Se adaugă gelatina hidratată și Carat Cover Classic White.
Se răcește la temperatura de 40°C și se încorporează Festipak semi-bătută.

Inserție Mango și Cheesecake

Se amestecă Deli Cheesecake, Starfruit Mangue și gelatina hidratată si topită.
Când compoziția ajunge la temperatura de 40°C se adaugă Festipak semi-bătută.

Glazură

Se hidratează gelatina în apă rece. Se fierbe laptele cu glucoza şi se toarnă peste Carat Cover Classic White și Miroir Glassage Neutre. Se omogenizează cu un blender de mână şi se elimină bulele de aer. Se lasă la cristalizat peste noapte și se aplică la 38°C.

Rețete de inspirație cu Carat
Almond Sour Cherry Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Almond Sour Cherry Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Dark Chocolate & Apricot Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Dark Chocolate & Apricot Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Layer Cake
Inovează în cofetărie cu rețeta Layer Cake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Pecan Salted Caramel Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Pecan Salted Caramel Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Ruladă cu ciocolată
Inovează în cofetărie cu rețeta Ruladă cu ciocolată și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salamanca
Inovează în cofetărie cu rețeta Salamanca și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salted Caramel Eclaire
Inovează în cofetărie cu rețeta Salted Caramel Eclaire și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Trio Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta Trio Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Raspberry Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta White Raspberry Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.