Ruladă cu ciocolată

Ingrediente

Mod de lucru

Blat

Se mixează Tegral Savoie împreună cu apa 1 și ouăle la viteză mare cu telul. La final se încorporează cacaoa hidratată în apa 2 și se coace la temperatura de 200°C.

Cremă

Se mixează Carat Decorcrem Dark împreună cu scorțișoara și răzătura de portocală.

Glazură 

Se încălzește Carat Decorcrem Dark până la 45-50°C și se glazurează la temperatura de 38-42°C.

Rețete de inspirație cu Carat
Almond Sour Cherry Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Almond Sour Cherry Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Dark Chocolate & Apricot Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Dark Chocolate & Apricot Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Layer Cake
Inovează în cofetărie cu rețeta Layer Cake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Pecan Salted Caramel Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Pecan Salted Caramel Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salamanca
Inovează în cofetărie cu rețeta Salamanca și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salted Caramel Eclaire
Inovează în cofetărie cu rețeta Salted Caramel Eclaire și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Trio Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta Trio Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Chocolate Mango Cheesecake
Inovează în cofetărie cu rețeta White Chocolate Mango Cheesecake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Raspberry Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta White Raspberry Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.