Trio Mousse

Ingrediente

Mod de lucru

Blat

Se amestecă Tegral Satin Cream Cake CL împreună cu ouăle, uleiul și apa 1 până se omogenizează. Separat amestecăm apa 2 cu cacao și încorporăm la final cu Deli Caramel, alunele de pădure și răzătura de portocală.
Se coace la 165°C pentru 15-20 de minute.

White Mousse

Încălzim Festipak împreună cu laptele, adăugăm peste gălbenuș și gătim până la 85°C. Adăugăm peste Carat Coverlux White și Bavarois Neutral, iar cu ajutorul unui blender emulsifiem foarte bine. Răcim până la 40°C și adăugăm Festipak semi-bătută.

Dark Mousse

Încălzim Festipak împreună cu laptele, adăugăm peste gălbenuș și gătim până la 85°C. Adăugăm peste Carat Coverlux Dark și Bavarois Neutral, iar cu ajutorul unui blender emulsifiem foarte bine. Răcim până la 40°C și adăugăm Festipak semi-bătută.

Milk Mousse

Încălzim Festipak împreună cu laptele, adăugăm peste gălbenuș și gătim până la 85°C. Adăugăm peste Carat Coverlux Milk și Bavarois Neutral, iar cu ajutorul unui blender emulsifiem foarte bine. Răcim până la 40°C și adăugăm Festipak semi-bătută.

Glazură Velvet

Topim Carat Coverlux Dark până la 45°C și adăugăm uleiul. Se pulverizează la temperatura de 35-40°C

Rețete de inspirație cu Carat
Almond Sour Cherry Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Almond Sour Cherry Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Dark Chocolate & Apricot Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Dark Chocolate & Apricot Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Layer Cake
Inovează în cofetărie cu rețeta Layer Cake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Pecan Salted Caramel Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Pecan Salted Caramel Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Ruladă cu ciocolată
Inovează în cofetărie cu rețeta Ruladă cu ciocolată și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salamanca
Inovează în cofetărie cu rețeta Salamanca și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salted Caramel Eclaire
Inovează în cofetărie cu rețeta Salted Caramel Eclaire și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Chocolate Mango Cheesecake
Inovează în cofetărie cu rețeta White Chocolate Mango Cheesecake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Raspberry Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta White Raspberry Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.