Layer Cake

Ingrediente

Mod de lucru

Blat

Se mixează Tegral Dark Moist Cake cu ouăle, se topește Carat Cover Classic Dark împreună cu untul și se mixează timp de 5 minute la viteză medie cu paleta. Se coace la 175°C pentru 15-18 minute.

Mousse

Se aduce Festipak la punctul de fierbere, se adaugă peste Carat Cover Ganache și se adaugă gelatina hidratată. Când compoziția ajunge la 40°C adăugăm Festipak semi-bătută.

Inserție Forest Fruits

Se adaugă câte 200 grame de Cremfil Classic Forest Fruits pe fiecare strat de blat.

Glazură

Se hidratează gelatina în apă rece. Se fierbe laptele cu glucoza şi se toarnă peste Carat Cover Classic Dark, gelatina hidratată Mirroir Neutre și se omogenizează cu un blender de mână. Se lasă la cristalizat peste noapte. Se aplică la 38°C peste mousse-ul congelat.

Rețete de inspirație cu Carat
Almond Sour Cherry Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Almond Sour Cherry Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Dark Chocolate & Apricot Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Dark Chocolate & Apricot Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Pecan Salted Caramel Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Pecan Salted Caramel Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Ruladă cu ciocolată
Inovează în cofetărie cu rețeta Ruladă cu ciocolată și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salamanca
Inovează în cofetărie cu rețeta Salamanca și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salted Caramel Eclaire
Inovează în cofetărie cu rețeta Salted Caramel Eclaire și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Trio Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta Trio Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Chocolate Mango Cheesecake
Inovează în cofetărie cu rețeta White Chocolate Mango Cheesecake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Raspberry Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta White Raspberry Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.