Pecan Salted Caramel Tart

Ingrediente

Mod de lucru

Aluat de tartă

Se mixează toate ingredientele cu paleta mixerului. Aluatul se întinde la grosimea de 2,5 mm. Se mulează formele de tartă și se coc la temperatura de 160°C, timp de 18 minute.

Crunch Pecan

Punem un strat de Pralicrac Pecan la baza tartei. Pentru a fi mai ușor de întins pe baza tartei se poate încălzi puțin.

Ganache Caramel Sărat

Se face un caramel cu zahărul, Festipak 1 și untul 1. Caramelul rezultat îl vom turna peste Carat Coverlux Milk. Separat avem Festipak 2 încălzită, o turnăm și pe aceasta peste Carat Coverlux Milk, adăugăm untul 2 și sarea. Pentru o încorporare a grăsimilor mai bună, vom blenda foarte bine.

Chocolate Chantilly

Încălzim Festipak împreună cu zahărul invertit, turnăm peste Carat Coverlux Dark și lăsăm până a doua zi la setat. După care vom spuma și îl vom aplica după modelul dorit.

Rețete de inspirație cu Carat
Almond Sour Cherry Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Almond Sour Cherry Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Dark Chocolate & Apricot Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Dark Chocolate & Apricot Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Layer Cake
Inovează în cofetărie cu rețeta Layer Cake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Ruladă cu ciocolată
Inovează în cofetărie cu rețeta Ruladă cu ciocolată și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salamanca
Inovează în cofetărie cu rețeta Salamanca și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salted Caramel Eclaire
Inovează în cofetărie cu rețeta Salted Caramel Eclaire și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Trio Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta Trio Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Chocolate Mango Cheesecake
Inovează în cofetărie cu rețeta White Chocolate Mango Cheesecake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Raspberry Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta White Raspberry Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.