Almond Sour Cherry Tart

Ingrediente

Mod de lucru

Aluat de tartă

Se mixează toate ingredientele cu paleta mixerului. Aluatul se întinde la grosimea de 2,5 mm. Se mulează formele de tartă și se coc la temperatura de 160°C, timp de 18 minute.

Sour Cherry

Se pune Vivafil Bake-in Sour Cherry Pieces la baza tartei.

Almond Biscuit

Se mixează primele 5 ingrediente la viteză mare timp de 8 minute. Se toarnă în coaja de tartă peste Vivafil Bake-in Sour Cherry Pieces și se coace la 180°C pentru 10 minute.

Ganache de Vanilie spumat

Se încălzește Festipak 1, mierea și vanilia. Se adaugă peste gelatina hidratată și Carat Coverlux White. Se adaugă Festipak 2 și se lasă la setat 12 ore, după care se spumează.

Rețete de inspirație cu Carat
Dark Chocolate & Apricot Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Dark Chocolate & Apricot Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Layer Cake
Inovează în cofetărie cu rețeta Layer Cake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Pecan Salted Caramel Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Pecan Salted Caramel Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Ruladă cu ciocolată
Inovează în cofetărie cu rețeta Ruladă cu ciocolată și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salamanca
Inovează în cofetărie cu rețeta Salamanca și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salted Caramel Eclaire
Inovează în cofetărie cu rețeta Salted Caramel Eclaire și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Trio Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta Trio Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Chocolate Mango Cheesecake
Inovează în cofetărie cu rețeta White Chocolate Mango Cheesecake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Raspberry Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta White Raspberry Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.