Salamanca

Ingrediente

Mod de lucru

Blat

Se amestecă Tegral Satin Cream Cake CL împreună cu ouăle, uleiul și apa 1 până se omogenizează. Separat amestecăm apa 2 cu cacao și încorporăm la final. Se coace la 165°C pentru 15-20 de minute.

Inserție de ceai verde și anason

Se aduce la punctul de fierbere Festipak împreună cu laptele, ceaiul verde și anasonul stelat și lăsăm la infuzat pentru 10 minute. După care strecurăm și turnăm peste gălbenuș și coacem până la 85°C. Turnăm peste Bavarois Neutral și Carat Coverlux Dark și emulsifiem cu ajutorul unui blender.

Milk Mousse

Încălzim Festipak, adăugăm peste gălbenuș și gătim până la 85°C. Adăugăm peste Carat Coverlux Milk și Bavarois Neutral, iar cu ajutorul unui blender emulsifiem foarte bine. Răcim până la 40°C și adăugăm Festipak semi-bătută.

Glazură

Fierbem Festipak împreună cu glucoza și turnăm peste gelatina hidratată, Carat Coverlux Dark, Carat Coverlux Milk și Miroir Glassage Neutre. La final adăugăm colorantul, iar cu ajutorul unui blender emulsifiem foarte bine și se folosește la temperatura de 35-40°C pe produsul congelat.

Rețete de inspirație cu Carat
Almond Sour Cherry Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Almond Sour Cherry Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Dark Chocolate & Apricot Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Dark Chocolate & Apricot Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Layer Cake
Inovează în cofetărie cu rețeta Layer Cake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Pecan Salted Caramel Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Pecan Salted Caramel Tart și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Ruladă cu ciocolată
Inovează în cofetărie cu rețeta Ruladă cu ciocolată și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Salted Caramel Eclaire
Inovează în cofetărie cu rețeta Salted Caramel Eclaire și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
Trio Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta Trio Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Chocolate Mango Cheesecake
Inovează în cofetărie cu rețeta White Chocolate Mango Cheesecake și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.
White Raspberry Mousse
Inovează în cofetărie cu rețeta White Raspberry Mousse și încântă clienții cu un gust savuros, care adaugă un plus de bucurie în fiecare zi.