Summer Macaron

Cum prepari Summer Macaron

Proces tehnologic

Coaja

Se mixează Patis’Macaron cu apă timp de 6 minute, la viteză mare. Se toarnă forme de dimensiunea dorită pe o tavă dublată, acoperită cu o foaie de silicon. Se usucă la 50°C, timp de 25 minute, după care se coc timp de 18-20 minute la 120°C (cu trapa deschisă).


Crema

Se amestecă Bavarois Fraise cu apă caldă (40°C) şi se încorporează Passionata semibatută.


Decorare

Cu ajutorul unui dui se toarnă aveline de mousse intercalate cu zmeură proaspătă.


Informații adiționale

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Ziua mamei
  • Dragobete
  • Petreceri
Descoperă
Amber Éclair
CARAT oferă o gamă largă de umpluturi și cuverturi de cofetărie, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe delicioase de ciocolată.
Ruladă de zmeură
Contrastele se atrag în acest desert fresh cu jeleu de zmeură și ciocolată albă Belcolade.
Ecler cu cocos
Folosește soluțiile de patiserie fină din portofoliul Puratos pentru un ecler desăvârșit.
Caramela
Prăjitură fină de post cu mousse de caramel fin. Inspiră-te din rețetă!