Ingrediente foaie de ruladă | ||
---|---|---|
Tegral Biscuit | 450 | gr |
Ouă | 500 | gr |
Ingrediente jeleu de zmeură | ||
Vivafil | 500 | gr |
500 | gr | |
Agar agar | 2,5 | gr |
Ingrediente crustă crocantă | ||
Belcolade Blanc Selection | 600 | gr |
Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter | 200 | gr |
Bucăți coapte de alune de pădure | 100 | gr |
Ingrediente aluat sablee | ||
Unt (rece) | 240 | gr |
Sare | 2 | gr |
Tegral Satin Creme Cake | 600 | gr |
Gălbenuș | 160 | gr |
Se pune foaia de ruladă cu jeleul la congelator. Se scoate din congelator și se taie fâșii. Rulează fâșiile până la dimensiunea dorită. Se așează discul de ruladă peste crusta crocantă și se decorează cu zmeură și Carat Coverlux White. Se așează rulada pe discul de aluat sablé.
Nivel complexitate:
Contrastele se atrag în acest desert fresh. Și jeleu de zmeură în roșu, și ciocolată albă. Și foaie pufoasă, și aluat fraged, și aluat crocant. Totul într-o ruladă surprinzătoare, de fiecare dată la fel de reușită cu soluțiile Puratos de cofetărie și ciocolaterie. O armonie a gusturilor fine care cucerește întotdeauna.