Amber Éclair

Descoperă Inovațiile CARAT

 

Carat Decorcrem Amber este o cuvertură moale cu gust deosebit de caramel sărat și culoare aurie. Vă ajută să reinventați gama de patiserie și cofetărie cu produse delicioase și irezistibil de atrăgătoare. Oferă produselor finite note cremoase de lapte fiert, gust ușor sărat și un aspect nobil, de catifea.

PAȘII PE CARE TREBUIE SĂ ÎI PARCURGEȚI ÎN REALIZAREA REȚETEI

Coajă ecler
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 min, apoi 5-6 min la viteză mare. Regimul de coacere pentru cuptorul cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Iar pentru cuptorul cu convecţie: la 170°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează FĂRĂ ABUR.

Rețetă cremă
Se prepară din timp, ganache-ul obținut din o parte Whippak și 2 părți Carat Coverlux Amber. Se mixează Cremyco cu apa rece (0,35:1) la viteză mare timp de 3-5 min. Se spumează ganache-ul și se amestecă în crema obținută din Cremyco (1:1).

Glazură
Carat Decorcrem Amber se topește la 45-50°C. Eclerele se glazurează la temperatura de aplicare 35-38°C.

Poți descărca mai jos tot rețetarul nostru cu inspirație Carat Amber:

CARAT oferă o gamă largă de umpluturi și cuverturi de cofetărie, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe delicioase de ciocolată. Fiecare produs din gama Carat se potrivește cerințelor brutarilor, patiserilor și ciocolatierilor atât industriali cât și artizanali.

Sortimentul CARAT conține produse care se adresează unor nevoi specifice, cum ar fi umpluturi și cuverturi de cofetărie cu conținut redus de zahăr, fără grăsimi de palmier sau grăsimi hidrogenate, cu pudre de cacao și grăsimi vegetale sustenabile.

Creată din lapte caramelizat bine selectat, Coverlux Amber este un twist perfect pentru orice aplicație, indiferent de metoda folosită: înrobare, modelare, acoperire sau ganache. Oferă aplicațiilor finite note cremoase de lapte fiert și vanilie.