Amber Fraise

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Blat
Se mixează toate ingredientele timp de 3 minute la viteză medie cu paleta. Se întinde într-o tavă 60/40 și se coace la 180°C timp de 10 minute.

Jeleu de căpșune
Se fierb câteva minute căpșunele cu zahărul, apoi se adaugă amidonul dizolvat în apă și se continuă fierberea pentru încă câteva minute. La sfârșit se adaugă gelatina hidratată.

Mousse
Se fierbe laptele, se adaugă peste gălbenuş şi se continuă fierberea până la 85°C. Se adaugă gelatina hidratată în apă rece şi se toarnă peste Carat Coverlux Amber. Când compoziţia noastră va ajunge la 30°C se încorporează Passionata semibătută.

Glazură
Miroir Glassage Neutre se încălzește la 40°C, apoi se amestecă cu Carat Coverlux Amber topit la 40°C. Compoziția se emulsifiază cu un blender și se aplică pe prăjitură la 38°C.

Asamblare
La bază se așează blatul, apoi o cantitate de mousse. Peste mousse se adaugă încă un disc de blat, dar cu dimensiunea mai mică decât cercul inițial. Se adaugă jeleul de căpșuni, apoi restul de mousse.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Creată din lapte caramelizat bine selectat, Coverlux Amber este un twist perfect pentru orice aplicație, indiferent de metoda folosită: înrobare, modelare, acoperire sau ganache. Oferă aplicațiilor finite note cremoase de lapte fiert și vanilie.

Glazura Miroir, gata de folosit pentru decorul produselor fine de cofetărie, special concepută penru acoperire completă, inclusiv pe suprafețe verticale sau curbate este disponibilă în 3 variante: neutră – ușor de aromatizat și colorat după preferință; blanc – cu 20% ciocolată albă Belcolade; noir – cu pudră de cacao.