Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de Mimetic Primeur 10% Butter. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de Mimetic Primeur 10% Butter. Aluatul se turează până la grosimea de 7 mm și se face un pliu în 4 (dublu).
Modelare
Se întinde până la grosimea de 2,75 mm. Foaia de aluat se taie triunghiuri cu baza de 9 cm și înălțimea de 25 cm. Se rulează fiecare triunghi.
Dospire finală
+/- 70 minute la temperatură de 30°C cu umiditate de 85%
Coacere
Cuptor convecție
Cu abur
Timp: +/-15 minute
Temperatură de coacere: 180°C
Glazurare
După coacere se glazurează cu Harmony Sublimo Glaze & Go.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor