Urâțenia Pământului

Un desert îngrozitor de bun pentru Halloween

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Blat
Se mixează toate ingredientele timp de 3 minute la viteză medie cu paleta. Se întinde într-o tavă de 60/40 și se coace la 180°C timp de 10 minute.

Ganache
Se aduce la punctul de fierbere Passionata, apoi se toarnă peste ciocolată. Se amestecă până la topirea completă.

Mod de asamblare și decorare
Se vor pune straturi alternative de foi și straturi subțiri de ganache. După construirea tortului se lasă la frigider pentru a se seta. Se îmbracă tortul în Decofondant, apoi se pictează și se decorează respectând tematica.

Oportunitatea pe care Belcolade Selection Cacao-Trace o aduce cu sine, aceea de a le spune clienților voștri povești autentice. Veți arăta empatie și responsabilitate socială, valori apreciate de consumatori.

Ciocolata cu adevărat sustenabilă: un Bonus de ciocolată de 10 cenți per kilogram merge la fermieri, iar în acest mod cultivarea arborilor de cacao rămâne o afacere atractivă pentru viitor.

Gustul excepțional al ciocolatei se datorează boabelor de cacao bine fermentate.