Eyeball

Un desert îngrozitor de bun pentru Halloween

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Aluat fraged
Se mixează toate ingredientele timp de 3 minute la viteză mica, cu paleta. Se întinde aluatul până la grosimea de 5 mm. Se decupează discuri și se coace la 160°C.

Sos de fructe
Se taie căpșunile cubulețe și se amestecă cu piureul de zmeură. Sosul se toarnă în forme sferice din silicon și se congelează.

Jeleu
Încălziți sucul, adăugați gelatina hidratată și colorantul alimentar.

Mousse
Se aduce laptele la punctul de fierbere după care se toarnă peste gălbenuș. Se continuă fierberea pana la 85°C. Se adaugă ciocolata și gelatina hidratată în apă rece. După răcire se incorporează Passionata semi-bătută.

Mod de asamblare și decor
Pentru realizarea prăjiturii se folosește un mulaj sferic din silicon. Se toarnă jeleul în partea de jos a mulajului, pentru a forma pupila, și se lasă la setat. După setare se toarnă mousse-ul în silicon și se inserează sfera de sos de fructe congelată, după care se continuă umplerea sferei cu mousse. După congelarea prăjiturii se glasează cu Miroir Glassage Neutre și se așază pe discul din aluat fraged.

Eyeball

Autor: Cristian Gae

Oportunitatea pe care Belcolade Selection Cacao-Trace o aduce cu sine, aceea de a le spune clienților voștri povești autentice. Veți arăta empatie și responsabilitate socială, valori apreciate de consumatori.

Ciocolata cu adevărat sustenabilă: un Bonus de ciocolată de 10 cenți per kilogram merge la fermieri, iar în acest mod cultivarea arborilor de cacao rămâne o afacere atractivă pentru viitor.

Gustul excepțional al ciocolatei se datorează boabelor de cacao bine fermentate.