Buhu’Choux

Un desert îngrozitor de bun pentru Halloween

Cum obții Buhu’Choux

Proces tehnologic crumble
Se amestecă cu paletă toate ingredientele după care se întinde strat subțire (2mm) și se decupează discuri.

Proces tehnologic coajă
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 min, apoi 5/6 min la viteză mare. Regim de coacere: - cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. - cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează FĂRĂ ABUR.

Proces tehnologic cremă

Se amestecă Cremyvit Chocolate cu apa, după care se adaugă Deli Cheesecake și Passionata semibatută.


Umplere și finisare

Choux-ul se umple cu o parte de Topfil, după care se continuă umplerea cu cremă.


Specificații

  • Petreceri tematice

O rețetă ușor de realizat cu soluțiile Puratos pentru cofetărie: 

  • mixul complet de patiserie /cofetărie pentru coji de eclere şi choux-uri - Tegral Clara Ultra
  • crema instant cu gust intens de ciocolată, care conține 19% ciocolată reală - Cremyvit Chocolate
  • crema cu brânză, gata de utilizat - Deli Cheesecake
  • crema vegetală inovatoare care înlocuiește cu succes amestecul tradițional de frișcă naturală și cremă vegetală - Passionata
  • umplutura gata de utilizat cu bucăți de fructe atent selecționate, pentru produse de patiserie fină, proaspete sau congelate - Topfil 
  • glazura multifuncţională cu gust şi culoare intensă de ciocolată - Carat Coverlux Dark.

Descoperă

Rețete asociate