Minion Cake

Un desert îngrozitor de bun pentru Halloween

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Blat
Se mixează toate ingredientele timp de 8 minute la viteză mare. Se toarnă compoziția în inele cu diametrul de 16 cm și se coace la 180°C timp de 20-35 minute.

Cremă caramel
Se spumează Argenta Crema și se încorporează Cremfil Classic Caramel.

Ganache

Se aduce la punctul de fierbere frișca și se toarnă peste bănuții de ciocolată. Compoziția se lasă la frigider 24 h, iar apoi se spumează.


Decor
Se aplică Decofondantul pe tort după ce se colorează.

Mod de asamblare
Pentru realizarea tortului se vor folosi 4 blaturi. Peste primul blat se toarnă o parte din cremă, apoi se pune al doilea blat și continuăm cu alt strat de cremă. După ce am construit tortul, acesta se finisează cu ganache-ul, iar apoi se aplică Decofondantul colorat.

Minion Cake

Autor: Diana Chiriță

CARAT oferă o gamă largă de umpluturi și cuverturi de cofetărie, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe delicioase de ciocolată. Fiecare produs din gama Carat se potrivește cerințelor brutarilor, patiserilor și ciocolatierilor atât industriali cât și artizanali.

Creată din lapte caramelizat bine selectat, Coverlux Amber este un twist perfect pentru orice aplicație, indiferent de metoda folosită: înrobare, modelare, acoperire sau ganache. Oferă aplicațiilor finite note cremoase de lapte fiert și vanilie.

Glazură de cofetărie premium, cu aplicabilitate multiplă. Poate fi utilizată atât pentru prepararea ganache-lui, cât și pentru glazurarea și decorarea produselor de patiserie și cofetărie.