Spooky Bride

Un desert îngrozitor de bun pentru Halloween

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Blat
Se mixează toate ingredientele timp de 3 minute la viteză medie cu paleta. Compoziția se toarnă în inele cu dimensiunea de 16 cm și 20 cm. Se coace la 1700C timp de 20-35 de minute.

Cremă afine
Se mixează Cremyvit Vanilla împreună cu apa, iar apoi se încorporează Topfil Blueberry.

Ganache Amber
Se aduce la punctul de fierbere frișca și se toarnă peste bănuții de ciocolată. Compoziția se lasă la frigider 24 h, iar apoi se spumează.

Decor
Se aplică decofondantul pe tort după ce se colorează.

Mod de asamblare

Se vor realiza două torturi de dimensiuni diferite. Pentru primul tort folosim blatul cu dimensiunea de 20 cm, iar pentru al doilea tort cel cu dimensiunea de 16 cm. Acoperim tortul cu dimensiunea cea mai mare cu decofondat, iar pe cel cu dimensiunea mai mică îl acoperim cu ganache de ciocolată colorat. Modul de lucru va fi același la ambele torturi. Pentru tortul cu dimensiunea mai mare folosim 2 blaturi și două straturi de cremă, iar pentru tortul cu dimensiunea mai mică folosim 4 blaturi și 3 rânduri de cremă.


Spooky Bride

Autor: Diana Chiriță

CARAT oferă o gamă largă de umpluturi și cuverturi de cofetărie, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe delicioase de ciocolată. Fiecare produs din gama Carat se potrivește cerințelor brutarilor, patiserilor și ciocolatierilor atât industriali cât și artizanali.

Creată din lapte caramelizat bine selectat, Coverlux Amber este un twist perfect pentru orice aplicație, indiferent de metoda folosită: înrobare, modelare, acoperire sau ganache. Oferă aplicațiilor finite note cremoase de lapte fiert și vanilie.

Glazură de cofetărie premium, cu aplicabilitate multiplă. Poate fi utilizată atât pentru prepararea ganache-lui, cât și pentru glazurarea și decorarea produselor de patiserie și cofetărie.