Crispy coffin

Un desert îngrozitor de bun pentru Halloween

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Aluat fraged
Pudra de cacao se hidratează cu apă. Se mixează toate ingredientele timp de 3 minute la viteză mică cu paleta. Se întinde aluatul până la grosimea de 2,5 mm. Se decupează și se mulează în forma dorită.

Strat crocant
Se topește Pralicrac Chocolait și se întinde pe baza tartei.

Jeleu de fructul pasiunii
Încălziți piureul de fructul pasiunii și adăugați gelatina hidratată. Jeleul se lasă la setat (congelat) și se decupează în forma dorită.

Mousse Amber
Gelatina se hidratează. Se aduce la punctul de fierbere prima parte de Passionata și se adaugă peste ciocolata care în prealabil a fost topită separat. Se adaugă gelatina hidratată și se omogenizează. Când compoziția ajunge la temperatura de 35°C se adaugă Passionata semi-bătută.

Mod de asamblare și decorare
La baza tartei se pune un strat de Pralicrac Chocolait. Se pune jeleul de fructul pasiunii și se umple tarta cu mousse-ul de ciocolată. Ca decor se pot folosi biscuiți cu cacao sfărâmați.

Crispy Coffin

Autor: Cristian Gae

Oportunitatea pe care Belcolade Selection Cacao-Trace o aduce cu sine, aceea de a le spune clienților voștri povești autentice. Veți arăta empatie și responsabilitate socială, valori apreciate de consumatori.

Ciocolata cu adevărat sustenabilă: un Bonus de ciocolată de 10 cenți per kilogram merge la fermieri, iar în acest mod cultivarea arborilor de cacao rămâne o afacere atractivă pentru viitor.

Gustul excepțional al ciocolatei se datorează boabelor de cacao bine fermentate.