Joffre - Rețeta Sustenabilă

INGREDIENTE

Joffre - Rețeta Sustenabilă

Autor: Diana Chiriță

MOD DE LUCRU

Biscuit

Se amestecă toate ingredientele cu paleta mixerului. Se întinde aluatul între două foi de copt până la grosimea de 2,5 mm. Se decupează cercuri și se coc la 160°C timp de 10-12 minute.

Ganache ciocolată

Se realizează un ganache din ciocolată și friscă. Se adaugă esența de rom și se lasă la răcit. Se toarnă ganache-ul între doi biscuiți.

Chantilly

Se aduce la punctul de fierbere frișca și se toarnă peste bănuții de ciocolată. Se adaugă esența de rom și se lasă la rece până a doua zi. Se spumează. Se toarnă cu poșul peste biscuiții glasați în ciocolată.

Glazură

Se topesc ingredientele, apoi se glasează biscuiții cu crema.

Descoperă rețete reinventate
Joffre - Rețeta Clasică
Readucem în atenția publicului un desert care a făcut furori în perioada interbelică: Joffre. L-ai încercat vreodată?
Joffre - Rețeta Creativă
Varianta creativă a rețetei Joffre aduce în rețetă esența de rom și ciocolata Belcolade Selection Noir Cacao-Trace.
Joffre - Rețeta Sănătoasă
Desertul Joffre are de acum o variantă sănătoasă. Realizează rețeta și adaugă preparatul în vitrina ta.
Regina Maria - Rețeta clasică
Rețeta clasică românească de prăjitură Regina Maria, acum într-o variantă desăvârșită datorită ciocolatei Belcolade.
Regina Maria - Rețeta creativă
Rețeta prăjiturii Regina Maria are de acum o versiune creativă cu foaie de bezea și nucă și glazură crocantă.
Regina Maria - Rețeta sănătoasă
Rețeta de prăjitură Regina Maria are de acum o variantă sănătoasă. Rezultatul final are mai puțin zahăr și mai puține calorii.
Regina Maria - Rețeta sustenabilă
Și rețetele celebre pot fi sustenabile. Dacă ești atent la ingrediente și la modul de lucru care economisește resursele primare. Uite, aici e rețeta Regina Maria într-o prezentare sustenabilă.