Joffre - Rețeta Creativă

INGREDIENTE

Asamblare

Se toarnă fitile de ganache de ciocolată peste biscuit. Se congelează, apoi se glasează cu ciocolata temperată.

Joffre - Rețeta Creativă

Autor: Diana Chiriță

MOD DE LUCRU

Biscuit

Se amestecă toate ingredientele cu paleta mixerului. Se întinde aluatul între două foi de copt până la grosimea de 2,5 mm. Se taie aluatul dreptunghiular la dimensiunea de 9 cm L și 4 cm l.

Se coace pe o formă de silicon ondulată la 160°C timp de 10-12 minute.

Ganache ciocolată

Se realizează un ganache din ciocolată și frișcă. Acesta se lasă la frigider până a doua zi. Se spumează și se adaugă esența de rom și pasta de alune de pădure.

Glazură

Se temperează ciocolata.

Descoperă rețete reinventate
Joffre - Rețeta Clasică
Readucem în atenția publicului un desert care a făcut furori în perioada interbelică: Joffre. L-ai încercat vreodată?
Joffre - Rețeta Sănătoasă
Desertul Joffre are de acum o variantă sănătoasă. Realizează rețeta și adaugă preparatul în vitrina ta.
Joffre - Rețeta Sustenabilă
Desertul Joffre are de acum o variantă sustenabilă. Descoperă de ce!
Regina Maria - Rețeta clasică
Rețeta clasică românească de prăjitură Regina Maria, acum într-o variantă desăvârșită datorită ciocolatei Belcolade.
Regina Maria - Rețeta creativă
Rețeta prăjiturii Regina Maria are de acum o versiune creativă cu foaie de bezea și nucă și glazură crocantă.
Regina Maria - Rețeta sănătoasă
Rețeta de prăjitură Regina Maria are de acum o variantă sănătoasă. Rezultatul final are mai puțin zahăr și mai puține calorii.
Regina Maria - Rețeta sustenabilă
Și rețetele celebre pot fi sustenabile. Dacă ești atent la ingrediente și la modul de lucru care economisește resursele primare. Uite, aici e rețeta Regina Maria într-o prezentare sustenabilă.