Joffre - Rețeta Sănătoasă

INGREDIENTE

Joffre - Rețeta Sănătoasă

Autor: Diana Chiriță

MOD DE LUCRU

Biscuit

Se amestecă toate ingredientele cu paleta mixerului. Se întinde aluatul între două foi de copt până la grosimea de 2,5 mm. Se taie aluatul dreptunghiular la dimensiunea de 9 cm L și 4 cm l.

Se coace pe o formă de silicon ondulată la 160°C timp de 10-12 minute.

Ganache ciocolată

Se realizează un ganache din ciocolată și friscă. Se adaugă esența de rom și se toarnă în formele de silicon până la jumătatea acestora. Se adaugă inserția de vișine și se continuă cu restul ganache-ului.

Inserție vișine

Se blendează.

Glazură

Se glasează sferele cu ciocolata temperată.

Descoperă rețete reinventate
Joffre - Rețeta Clasică
Readucem în atenția publicului un desert care a făcut furori în perioada interbelică: Joffre. L-ai încercat vreodată?
Joffre - Rețeta Creativă
Varianta creativă a rețetei Joffre aduce în rețetă esența de rom și ciocolata Belcolade Selection Noir Cacao-Trace.
Joffre - Rețeta Sustenabilă
Desertul Joffre are de acum o variantă sustenabilă. Descoperă de ce!
Regina Maria - Rețeta clasică
Rețeta clasică românească de prăjitură Regina Maria, acum într-o variantă desăvârșită datorită ciocolatei Belcolade.
Regina Maria - Rețeta creativă
Rețeta prăjiturii Regina Maria are de acum o versiune creativă cu foaie de bezea și nucă și glazură crocantă.
Regina Maria - Rețeta sănătoasă
Rețeta de prăjitură Regina Maria are de acum o variantă sănătoasă. Rezultatul final are mai puțin zahăr și mai puține calorii.
Regina Maria - Rețeta sustenabilă
Și rețetele celebre pot fi sustenabile. Dacă ești atent la ingrediente și la modul de lucru care economisește resursele primare. Uite, aici e rețeta Regina Maria într-o prezentare sustenabilă.