Joffre - Rețeta Clasică

INGREDIENTE

Asamblare

Cercurile de blat se împart în două. Pe câte unul se toarnă cu poșul crema înaltă, 4-5 cm, iar deasupra se pune alt blat. Joffrele astfel realizate se dau la frigider, iar apoi se glasează.

Joffre - Rețeta Clasică

Autor: Diana Chiriță

MOD DE LUCRU

Limbi de pisică

Se amestecă frișca cu zahărul până ce se topește, apoi se adaugă făina. Separat se bat albușurile până se topește zahărul și se amestecă cu prima compoziție. Se toarnă pe hârtie de copt cercuri cu diametrul de 2 cm și se coc la 200°C.

Ganache de ciocolată

Se aduce la punctul de fierbere frișca și se toarnă peste bănuții de ciocolată. Se lasă la răcit până a doua zi, apoi se spumează și se adaugă esență de rom.

Glazură

Se topește ciocolata și se amestecă cu uleiul.

Descoperă rețete reinventate
Joffre - Rețeta Creativă
Varianta creativă a rețetei Joffre aduce în rețetă esența de rom și ciocolata Belcolade Selection Noir Cacao-Trace.
Joffre - Rețeta Sănătoasă
Desertul Joffre are de acum o variantă sănătoasă. Realizează rețeta și adaugă preparatul în vitrina ta.
Joffre - Rețeta Sustenabilă
Desertul Joffre are de acum o variantă sustenabilă. Descoperă de ce!
Regina Maria - Rețeta clasică
Rețeta clasică românească de prăjitură Regina Maria, acum într-o variantă desăvârșită datorită ciocolatei Belcolade.
Regina Maria - Rețeta creativă
Rețeta prăjiturii Regina Maria are de acum o versiune creativă cu foaie de bezea și nucă și glazură crocantă.
Regina Maria - Rețeta sănătoasă
Rețeta de prăjitură Regina Maria are de acum o variantă sănătoasă. Rezultatul final are mai puțin zahăr și mai puține calorii.
Regina Maria - Rețeta sustenabilă
Și rețetele celebre pot fi sustenabile. Dacă ești atent la ingrediente și la modul de lucru care economisește resursele primare. Uite, aici e rețeta Regina Maria într-o prezentare sustenabilă.