Cremsnit

Ingrediente

Ingrediente foietaj franțuzesc
Făină 480 10 kg
Apă rece 5 l
Sare 0.3 kg
Tigris Gold CL Fresh 0.05 kg
Argenta Pastry 5.3 kg
Ingrediente cremă vanilie
Cremyvit Aeris 350 g
Apă rece 1 l

Cum se obține foietajul franțuzesc al cremșnitului?

Proces tehnologic

Tips & tricks

Nivel complexitate:  

  1. Crema de vanilie: Se amestecă Cremyvit Aeris cu apa, se mixează timp de 4 min la viteză 1 și apoi alte 2 min la viteza 2.
  2. Finisare: după răcirea foilor se va adăuga crema de vanilie în straturi alternante (3 foi de foietaj și 2 straturi de cremă de vanilie). Se pudrează cu zahăr și se lasă la rece pentru a permite foilor de foietaj sa atragă umiditate si a înlesni taierea.

Specificații

  • Patiserie laminată deschisă
  • Foietaj franțuzesc
  • Gustare
  • Patiserie