Danish cu fructe

Ingrediente

Ingrediente aluat
Făină 480 10 kg
Apă rece 5 l
Drojdie 0.4 kg
Zahăr 1 kg
Sare 0.2 kg
Lapte praf 0.2 kg
Tigris Gold 0.05 kg
Argenta Soft 0.5 kg
Aristo Primeur

Rețeta pentru danish-ul cu fructe

Proces tehnologic

Tips & tricks

Nivel complexitate:  

  1. Modelare: Tăiați straifuri de un centimetru lățime și răsuciți-le. Apoi modelați-le sub forma unui melc.
  2. Dospire: 40-50 minute la 32 °C, RH 85 %.
  3. Decorare înainte de coacere: Se ung cu Sunset Glaze , se apasă ușor cu degetele pe mijlocul aplicației apoi se toarnă cu poșul umplutura dorită.
  4. Temperatura de coacere: 210 °C .
  5. Timp de coacere: 17 minute.

Specificații

  • Gustare
  • Patiserie