Corn umplut cu vanilie

Rețetă pentru cornul umplut cu vanilie

Ingrediente
Faina tip 480 1000 g
Drojdie 70 g
Zahar 150 g
Apa 510 ml
Ingrediente total 1730
Ingrediente Puratos
Easy Soft'r 50 g
Argenta Soft 60 g
Cremfil Classic Vanilla 20 g/buc
Ingrediente Puratos total 130

Ce trebuie să faci ca să îți iasă cornul cu vanilie?

Proces tehnologic
  1. Dozare - Se adauga ingredientele in urmatoarea ordine: faina, zahar,  Easy Soft’r Dolce, drojdie, apa. Este foarte important ca Margarina (Argenta Soft) sa se adauge la viteza a doua (malaxare rapida) dupa doua minute de framantare.
  2. Frământare - 4 min. lent si 7 min. rapid pentru malaxoarele intensive.
  3. Dospire intermediară - Aluatul se va lasa la odihna 5 min.
  4. Divizare - 80 g sau la gramajul dorit.
  5. Dospire intermediară - Se va lasa la odihna  8 -10min. 
  6. Coacere - Inainte de a se baga in cuptor se vor unge cu Sunset Glaze  pentru un luciu atractiv.

Recomandări tehnice

Tips & tricks


Nivel complexitate:  

Atenție! Coacerea se va face fără aburi.

Specificații

  • Patiserie
  • Brutărie
  • Cornuri și batoane
  • Gustare