Inimioare cu nucă și vișine

Ingrediente

Ingrediente aluat
Făină 480 1 kg
Apă rece 510 ml
Drojdie 30 g
Zahăr 100 g
Argenta Soft 30 g
Easy Soft'r Dolce 50 g
400 g/1 kg aluat
Ingrediente aluat total 1121
Ingrediente cremă
Vivafil Sour Cherry 375 g
Tegral Walnut Filling 250 g
Ingrediente cremă total 625
Decor
Amandes effilees californie (fulgi de migdale)* 100 g
Decor total 100

Ce trebuie să faci ca să obții inimioarele cu nucă și vișine?

Proces tehnologic

Tips & tricks

Nivel complexitate:  

Crema

  1. Într-un bol adăugăm Vivafil Sour Cherry și Tegral Wallnut, apoi amestecăm până la omogenizarea ingredientelor.
  2. Foaia de aluat se taie în straifuri de 15 cm înălțime, aplicăm compoziția cu o paletă de plastic și apoi rulăm foaia din ambele părți.
  3. Pensulăm cu apă pentru a evita dezlipirea acestora.Se taie bucăți de aproximativ 1,5 cm grosime și tragem ușor de partea de jos a produsului pentru a obține forma de inimă.
  4. Dospirea se va face  timp de ~35-45 minute, umiditate relativă 80%.
  5. Înainte de coacere se vor pensula  cu Sunset Glaze pentru luciu, după care aplicăm fulgi de migdale.

Se coc aproximativ 15-18 minute la 210°C. Coacerea se face fara abur!

Specificații

  • Ziua mamei
  • Patiserie