Lanțuri de brutării

Du autenticitatea și măiestria la alt nivel

Transformă-ți brutăria cu cele mai recente inovații în domeniul brutăriei, patiseriei și ciocolateriei, cu ajutorul experților din industrie. Soluțiile noastre pentru produse te ajută să le oferi clienților o gamă de produse locale, mai sănătoase și / sau mai sustenabile, fără a face compromisuri cu privire la gust și autenticitate. În plus, putem să te ajutăm și să-ți dezvolți afacerea creând cea mai bună experiență de cumpărături pentru clienții tăi și oferindu-ți consultanță cu privire la gestionarea categoriilor.

Cum te putem ajuta?

Amelioratori de panificație pentru îmbunătățirea pâinii

Amelioratori de panificație pentru îmbunătățirea pâinii

Amelioratorii pentru panificație îți oferă siguranță. Te ajută să controlezi toate elementele nesigure din procesul de producere a pâinii, precum variațiile de temperatură, umiditatea, făina și modul de lucru. Astfel, te ajută să oferi rezultate premium de fiecare dată, la orice lot de coacere.

Analiza gamei de produse

Analiza gamei de produse

Fie că vrei să atragi clienți noi sau să crești profitabilitatea, experții noștri sunt doar la un apel distanță. Îți oferim consultanță cu privire la cea mai bună gamă de produse și sfaturi de promovare pentru afacerea ta, în funcție de locație, publicul țintă și concept.

O etichetă (mai) curată

O etichetă (mai) curată

Din ce în ce mai mulți clienți vor să reducă ingredientele percepute ca nedorite, precum aditivi, coloranți și arome artificiale. Puratos oferă alternative tot mai curate pentru etichete și astfel puteți avea o listă cu ingrediente mai clară și mai curată pentru produsele finite.

Descoperiți produse și tehnologii noi

Descoperiți produse și tehnologii noi

Vrei să descoperi produse noi sau să vezi metode noi în acțiune? Suntem mândri să te invităm în unul dintre Centrele noastre de Inovație. Echipa noastră globală de manageri de cercetare și dezvoltare și consultanți tehnici te va ajuta să ai o perspectivă nouă asupra fiecărui aspect al afacerii tale!

Comandă acum nonstop

Comandă acum nonstop

Timpul este valoros. Economisește timp comandându-ți ingredientele prin platforma MyPuratos, unde poți să comanzi cu ușurință produsele pe care le vrei și care vor fi livrate la una dintre locațiile tale. Fă-ți cont și înregistrează-te acum!

Generația următoare

Angajamentele noastre

Activitățile noastre de CSR ilustrează angajamentele pentru generațiile viitoare și hotărârea de a îmbunătăți valorile nutriționale ale produselor și soluțiilor noastre.

Vrei să știi mai multe despre noi?

Vrei să știi mai multe despre Puratos? Nu ezita să ne contactezi! Suntem bucuroși să îți ascultăm dorințele și nevoile fără nicio obligație.

Experții noștri sunt încântați să facă schimb de idei, experiențe și soluții!