Se scot 500 g de aluat înainte cu 2 minute de terminarea malaxării. 250 g se colorează cu cărbune vegetal și 250 g cu pudră de afine.
Temperatură aluat
21°C
Relaxare
20 minute la -18°C
Laminare aluat
Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de Mimetic Primeur 10% Butter. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de Mimetic Primeur 10% Butter. Aluatul se turează până la grosimea de 7 mm și se face un pliu în 4 (dublu).
Modelare
Se aplică aluatul colorat peste aluatul laminat acoperind toată suprafața. Se întinde până la grosimea de 2,75 mm. Foaia de aluat se taie dreptunghiuri cu baza de 7,5 cm și înălțimea de 12 cm. Se crestează de 2 ori în mijloc și se împletesc, după care se rulează fiecare bucată pe rotund.
Dospire
Se dospesc în forme de muffins.
Dospire finală
+/- 70 minute la temperatură de 30°C cu umiditate de 85%
Coacere
Cuptor convecție
Cu abur
Timp: +/-15 minute
Temperatură de coacere: 180°C
Inserție
Cu ajutorul unui poș se injectează Topfil Raspberry Smooth 35% la interior.
Glazurare
După coacere, se glazurează cu Harmony Sublimo Glaze & Go.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor