Se scot 250 g de aluat înainte cu 2 minute de terminarea malaxării și se colorează cu 3 g de cărbune vegetal.
Temperatură aluat
21°C
Relaxare
20 minute (-18°C)
Laminare aluat
Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de Mimetic Primeur 10% Butter. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de Mimetic Primeur 10% Butter.
Aluatul se întinde până la grosimea de 7 mm și se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei.
Relaxare
10 minute (-18°C)
Modelare
Se aplică aluatul colorat peste aluatul laminat, astfel încât să acopere toată suprafața. Din aluatul turat se vor tăia fâșii subțiri de 2 mm care se vor aplica, pe lungime una lângă cealaltă, peste aluatul laminat, astfel încât să se vadă straturile foietate și să acoperim toată suprafața. Se întinde până la grosimea de 3 mm și se decupează cu un cerc cu diametru de 9,5 mm, după care se modelează ca un baton cu capetele ascuțite.
Dospire finală
+/- 40 minute la temperatură de 30°C cu umiditate de 85%
Coacere
Cuptor convecție
Cu abur
Timp: +/-15 minute
Temperatură de coacere: 180°C
Inserție
După coacere, cu ajutorul unui poș se inserează Topfil Wild Berries 60%.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor