Se împarte aluatul în 2 părți egale înainte cu 2 minute de terminarea malaxării și se colorează o parte cu cărbune vegetal și o parte cu pudra de afine și colorantul mov.
Temperatură aluat
26 - 28°C
Relaxare
15 minute
Divizare și premodelare
Se împarte aluatul în bucăți de 80 g, și se premodelează pe rotund.
Relaxare
15 minute
Modelare finală
Se adaugă aluatul negru peste aluatul mov și se modelează pe lung cu capete ascuțite.
Dospire
45 minute la temperatură de 32°C cu umiditate de 75%
Coacere
Cuptor pe vatră
Fără abur
Timp: 12-14 minute
Temperatură de coacere: 240°C
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor