Se mixează toate ingredientele timp de 4 minute la viteză medie cu paleta. Se întinde într-o tavă de 60/40 și se coace la 160°C timp de aproximativ 10 minute.
Se aduce la punctul de fierbere Whippak și se adaugă peste Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace și gelatina hidratată în prealabil. Se lasă la setat, iar a 2-a zi se spumează.
Pentru umplere: Se pune cu poșul cremă din margine către interior, lăsând spațiu în mijloc pentru inserție. Pe fiecare strat vom pune câte 300 g de cremă.
Cu aceeași cremă vom îmbrăca tortul și vom adăuga colorant mov la spumare.
Se încălzește Pralicrac Raspberry și se adaugă în strat subțire pe primul blat.
Se toarnă 100 g de Topfil Wild Berries 60% în mijlocul cremei.
Se aduce la punctul de fierbere apa, glucoza și zahărul și se continuă fierberea încă 2 minute. Turnăm peste Belcolade Selection Noir Cacao-Trace, gelatina hidratată, laptele condensat și Miroir Glassage Noir. Se emulsifiază cu ajutorul unui blender și se aplică la 35-37°C.