Twilight Sin

INGREDIENTE

Metoda de lucru

BLAT

Se mixează toate ingredientele timp de 4 minute la viteză medie cu paleta. Se întinde într-o tavă de 60/40 și se coace la 160°C timp de aproximativ 10 minute.

CREMĂ

Se aduce la punctul de fierbere Whippak și se adaugă peste Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace și gelatina hidratată în prealabil. Se lasă la setat, iar a 2-a zi se spumează.

Pentru umplere: Se pune cu poșul cremă din margine către interior, lăsând spațiu în mijloc pentru inserție. Pe fiecare strat vom pune câte 300 g de cremă.

Cu aceeași cremă vom îmbrăca tortul și vom adăuga colorant mov la spumare.

STRAT CROCANT

Se încălzește Pralicrac Raspberry și se adaugă în strat subțire pe primul blat.

INSERȚIE

Se toarnă 100 g de Topfil Wild Berries 60% în mijlocul cremei.

GLAZURĂ

Se aduce la punctul de fierbere apa, glucoza și zahărul și se continuă fierberea încă 2 minute. Turnăm peste Belcolade Selection Noir Cacao-Trace, gelatina hidratată, laptele condensat și Miroir Glassage Noir. Se emulsifiază cu ajutorul unui blender și se aplică la 35-37°C.