Amestecați cu cârligul făina, sarea, apa și 100 g Mimetic.
Se amestecă 4 minute încet și 1 minut cu viteză medie.
Se turează de 4 ori în 4.
Aluatul se întinde la 3 mm.
Se face un caramel, se adaugă păstaia de vanilie și untul. Se amestecă și se toarnă peste un covor de silicon. Se lasă să se răcească. Se blendează cu pectina Nh până devine pudră. |
Se încălzește frișca, se adaugă gelatina hidratată, se adaugă Praliné și Pralirex. Adăugați restul de frișcă și floarea de sal și amestecați. Se lasă la fix la frigider. |
Se încălzesc frișca, laptele și batonul de vanilie, se adaugă gelatina hidratată și se toarnă peste ciocolată. După ce se omogenizează, se adaugă frișca rece și se pune la frigider.
Când compoziția a ajuns la 5-8°C se spumează.