Prăjitură cu ciocolată

Rețetă PatisFrance

INGREDIENTE

ASAMBLARE ȘI FINISARE

  • Se toarnă compoziția în formele dorite.
  • Se adaugă 50 gr de Gianduja, tăiată cubulețe, pe fiecare chec.
  • Se coc la 165°C pentru 20 de minute.
  • Se însiropează fiecare chec și se pune în congelator.
  • Se scufundă în glazura încălzită la 40-45°C.
  • Se decorează cu mix de nuci și Gianduja.

MOD DE PREPARARE

Sirop de vanilie

Se fierb toate ingredientele.

Chec

Se spumează marțipanul cu ouăle. Se topesc untul și ciocolata și se adaugă peste.

Se adaugă făina și praful de copt.
Se toarnă în forme și se pun deasupra cubulețe de Gianduja.

Glazură crocantă

Se topește ciocolata împreună cu uleiul, la care se adaugă fulgii de caramel și migdalele prăjite.

Se aplică la 40-45°C pe produsul congelat.

Descoperă rețete de inspirație cu PatisFrance