Cioco mini tartă

Rețetă PatisFrance

INGREDIENTE

ASAMBLARE ȘI FINISARE

  • În cojile de tartă se pune un strat de Prali’Pop.
  • Peste praliné se pun 10 gr de cremeux de ciocolată.
  • Se decorează cu chipsuri de ciocolată de 3 cm.

MOD DE PREPARARE

Sirop de vanilie

Se taie untul în cuburi mici, apoi se amestecă totul.

Se întinde la 2 mm și se lasă să se odihnească la frigider.

Se mulează aluatul în forme. Iar la final se coace 10 min la 155°C.

Popcorn Praliné

Se topește untul de cacao și se amestecă cu praliné.

Se umple tarta cu 3 gr și se lasă la frigider.

Chocolate Cremeux

Se încălzește laptele, frișca și batonul de vanilie.

Se amestecă gălbenușul și zahărul și se fierbe la 85°C.

Se toarnă peste gelatina hidratată și se adaugă ciocolata.

Se amestecă și se lasă să se răcească la frigider.

Se amestecă cu spatula înainte de utilizare.