Amber Eclair

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Coji de ecler
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 min, apoi 5-6 min la viteză mare. Regim de coacere: - cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. - cuptor convecţie: la 170°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează FĂRĂ ABUR.

Cremă
Se prepară un ganache Whippak și Carat Coverlux Amber. Cremyvit Vanilla se mixează cu apă rece la viteză mare timp de 3-5 minute. Ganache-ul realizat se amestecă cu cremă de vanilie.

Glazură Decorcrem Amber
Carat Decorcrem Amber se topește la 45-50°C. Eclerele se glazurează la temperatura de aplicare 35-38°C.

Decor
Carat Coverlux Amber se topește la 45-50°C și se realizează diferite elemente de decor.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Carat Decorcrem Amber este o cuvertură moale cu gust deosebit de caramel sărat și culoare aurie. Vă ajută să reinventați gama de patiserie și cofetărie cu produse delicioase și irezistibil de atrăgătoare. Oferă produselor finite note cremoase de lapte fiert, gust ușor sărat și un aspect nobil, de catifea.