Minimizarea pierderilor, maximizarea impactului cu ingredientele și rețetele Puratos

10 dec. 2023

La Puratos, misiunea noastră este să inovăm pentru mai bine, mai mult decât să creăm ingrediente excepționale pentru industria brutăriei, patiseriei și ciocolatei.

Fie că ai o brutărie artizanală mică, gestionezi un lanț de brutării sau supraveghezi o unitate de producție la scară mare, recunoaștem importanța minimizării pierderilor, maximizând totodată impactul produselor tale de brutărie, patiserie, cofetărie sau ciocolaterie.

În acest sens, suntem mândri să prezentăm o gamă de ingrediente și rețete inovatoare concepută pentru a reduce pierderile alimentare și a crește impactul creațiilor tale.

 

EXPLOREAZĂ GAMA NOASTRĂ DE INGREDIENTE CONCEPUTE PENTRU A REDUCE PIERDERILE ALIMENTARE PENTRU PRODUSE COAPTE ȘI PRĂJITURI

Intens Freshness 11: Prelungirea duratei de viață la raft, reducerea pierderilor

Când alegi Intens Freshness 11, nu alegi doar un ingredient, este angajamentul tău față de minimizarea pierderilor alimentare și îmbunătățirea sustenabilității. Fiind un produs care iese în evidență în universul dinamic al producției alimentare, Intens Freshness 11 încorporează tehnologia avansată a enzimelor. 

Acest ingredient unic extinde durata de viață la raft a produselor coapte cu până la două săptămâni, minimizând eficient pierderile alimentare. Integrând Intens Freshness 11 în procesul tău, faci o alegere conștientă să încurajezi sustenabilitatea în afacerea ta. Te asigurăm că o durată de viață la raft mai lungă nu compromite niciodată gustul excepțional care definește produsele tale.

Soft'r Melting Clean(er) Label (CL): Menținerea texturii un timp mai îndelungat

Soft'r Melting CL face mai mult decât să mențină textura pâinii tale; este motivul tău să inovezi pentru mai bine alături de noi. Conceput special pentru produsele de panificație de dimensiune medie și cele dulci, Soft'r Melting CL este o tehnologie inovatoare concepută să mențină pâinea pufoasă și umedă pentru o perioadă mai îndelungată. 

Această soluție pentru o etichetă mai curată asigură o durată de viață la raft mai lungă pentru produsele de brutărie și un impact mai mic asupra mediului prin reducerea pierderilor alimentare. Este un pas spre sustenabilitate, fără a compromite gustul apreciat de clienții tăi.

Acti-Fresh: Calitate care rezistă, pierderi reduse

Acti-Fresh nu este doar un amplificator al calității prăjiturilor, este un pas către sustenabilitate. Extinzând durata de viață la raft a prăjiturilor și produselor de patiserie, minimizezi în mod activ pierderile și contribui la o practică mai ecologică în domeniul brutăriei - patiseriei. 

Această gamă de amelioratori pentru prăjituri extinde durata de viață la raft a creațiilor tale cu până la 30%, reducând riscul de pierderi și îmbunătățind calitatea generală a produsului.

REȚETE INOVATOARE PENTRU O PLANETĂ MAI BUNĂ

Pâine toast - pierderi reduse, durată de viață la raft extinsă

Pâine toast - pierderi reduse, durată de viață la raft extinsă

Inovează cu rețeta noastră de pâine toast pentru a reduce pierderile cu până la 50% și bucură-te de pâine toast mai mult timp. Această soluție este motivul tău să contribui la o industrie a brutăriei mai sustenabilă, făcând fiecare felie să conteze.

Pâine toast cu secară încolțită

Pâine toast cu secară încolțită

Inovează cu rețeta noastră de pâine toast cu secară încolțită și contribuie la o industrie a brutăriei mai sustenabilă.

Cozonac tradițional extra

Cozonac tradițional extra

Inovează cu rețeta noastră de cozonac tradițional extra și contribuie la o industrie a brutăriei și patiseriei mai sustenabilă.

Cozonac fresh lemon

Cozonac fresh lemon

Inovează cu rețeta noastră de cozonac fresh lemon și contribuie la o industrie a brutăriei și patiseriei mai sustenabilă.

Având atât de multe motive pentru inovație, hai să ne unim forțele și să creăm un impact pozitiv asupra lumii. Împreună putem face bine și putem ajuta planeta să progreseze.