Mai mult timp să savurezi viața cu ingredientele Puratos

10 dec. 2023

La Puratos, credem în puterea transformatoare a inovațiilor alimentare pentru binele general. Misiunea noastră este mai mult decât să creăm ingrediente excepționale, este despre inovație pentru mai bine — pentru sănătatea și starea de bine a oamenilor, pentru a contribui la o planetă mai bună și mai sănătoasă și pentru a îmbunătăți viețile și afacerile clienților noștri importanți.

În universul dinamic al brutăriei artizanale și al producției alimentare, timpul este o resursă prețioasă. Puratos și-a luat angajamentul de a crea ingrediente care respectă cele mai înalte standarde de calitate și încorporează și ideea de confort. Înțelegem faptul că voi, clienții noștri importanți, meritați luxul de a avea timp — pentru a-l petrece cu cei dragi, pentru a vă dedica pasiunilor voastre și pentru a vă bucura de viață.

Explorează gama noastră de ingrediente create pentru confortul tău

Amelioratori pentru brutărie

Amelioratorii pentru brutărie de la Puratos sunt mai mult decât ingrediente pentru îmbunătățirea produselor tale coapte – oferă siguranța și relaxarea de care are nevoie fiecare brutar artizanal și producător alimentar. În procesul complex al producerii pâinii, unde factori precum temperatura, umiditatea, variațiile făinii și provocările legate de forța de muncă joacă un rol important, amelioratorii noștri pentru pâine sunt aliați de încredere.

Portofoliul nostru vast de amelioratori și soluții de îmbunătățire a calității făinii răspunde nevoilor unice ale profesioniștilor din sectorul pâinii proaspete, ambalate și congelate. Fie că optezi pentru amelioratori compleți versatili, fie că preferi abordări modulare personalizate, vei avea un motiv puternic să inovezi cu Puratos și să-ți satisfaci nevoile.

Să descoperim câteva dintre soluții de îmbunătățire a calității făinii cu cele mai mari vânzări, punând accent nu doar pe calitățile lor excepționale, ci și pe confortul pe care îl aduc în operațiunile tale zilnice:

S500 - Toleranță absolută din nou și din nou: Cu un istoric de un secol în producerea pâinii, Puratos a introdus inovatorul T500 în 1953, primul ameliorator complet pentru pâine, sub formă de pastă. După îmbunătățirea formulelor, am lansat S500 în 1975, un ameliorator pudră pentru brutarii din întreaga lume. Tehnologia unică a enzimelor din Antarctica ce stă la baza S500 asigură o toleranță absolută, oferind rezultate consecvente și excepționale la fiecare lot, ajutându-te să economisești timp prețios în timp ce obții rezultatul perfect.

Amelioratorii din gama Soft’r - Textură și confort în același produs: Create special pentru pâini ambalate, soluțiile noastre Soft’r încorporează tehnologii inovatoare pentru enzime și emulsifianți. Aceste ingrediente îmbunătățesc textura produselor pe toată durata de viață la raft și reduc costurile rețetelor. Tehnologia Soft’r Melting creează o textură optimă la topire, reducând pierderile prin faptul că menține pâinea mai proaspătă un timp mai îndelungat. Fiind un motiv convingător pentru a inova cu Puratos, aceste soluții sporesc calitatea și durata de viață a produselor și adaugă și un plus de confort în procesul de coacere.

Gama Intens - Inovație rapidă și flexibilă: Gama noastră modulară Intens revoluționează industria brutăriei. Creată pe baza celor mai recente cercetări și dezvoltări, aceste soluții îmbunătățesc funcționalitatea aluatului și a pâinii în diferite aplicații, de la pâine toast, croasanți la toate tipurile de specialități soft. Această versatilitate te ajută să economisești timp când te adaptezi la tendințele de piață în schimbare și la preferințele consumatorilor.

Puraslim - Eficiență și sănătate în fiecare lot: Redefinește oferta de pâini cu Puraslim, tehnologia care oferă gust, textură și prospețime îmbunătățită creațiilor tale. În același timp, Puraslim ajută la reducerea cantității totale de grăsime și grăsime saturată și a conținutului caloric, oferind un echilibru nutrițional real. Reducând folosirea ingredientelor costisitoare, precum grăsimile, și adăugând mai multă apă, Puraslim oferă un motiv convingător pentru a inova cu Puratos, oferind atât eficiență, cât și beneficii pentru sănătate. 

Ești interesat de acest produs? Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Mixuri eficiente

Pentru brutarii profesioniști, calitatea, ușurința folosirii și costurile eficiente sunt foarte importante. Mixurile Puratos pentru brutărie și cofetărie sunt create pornind de la aceste principii, asigurând o experiență de coacere plăcută și fără cusur.

Soft’r LSL Sweet 5% - Inovație versatilă pentru fiecare brutar: Mixul Soft’r LSL Sweet 5% este o inovație pentru artizani, clienții din industrie, dar și cei pasionați. Acest mix concentrat pentru brutărie necesită doar adăugarea de apă, drojdie și făină, fiind incredibil de versatil. De la brioche la panettone și diferite specialități soft, această gamă inovatoare garantează prospețime optimă, gust și textură la un preț eficient.

Mixuri premium Satin pentru prăjituri - Gust și textură redefinite: Satin, o gamă premium de mixuri pentru prăjituri, este instrumentul perfect pentru inovații privind gustul și textura. Timp de peste 30 de ani, Satin a susținut brutarii și patiserii să ofere prăjituri de cea mai înaltă calitate. Versatile și ușor de folosit, mixurile Satin îți garantează că niciodată nu faci compromis cu privire la calitatea produselor tale.

Cremyvit - Creme rapide și cremoase: Nu trebuie să sacrifici calitatea pentru viteză, în special când vorbim despre creme. Îți prezentăm Cremyvit, o soluție rapidă pentru creme delicios de fine și cremoase care pot fi preparate doar în câteva momente — pur și simplu adaugi apă! Soluția Cremyvit este ușor de folosit și se prepară rapid, dar are și stabilitate la coacere și congelare / decongelare. Explorează o gamă largă de aplicații, de la tarte și produse de patiserie la ecleruri și viennoiserie, și descoperă gustul și textura fermă pe care și le doresc consumatorii.

Soluții gata de utilizat

Descoperă un nou nivel de confort și excelență în creațiile tale cu soluțiile gata de folosit de la Puratos, create atent pentru a te ajuta să economisești timp fără a compromite calitatea.

Deli Cheesecake - Tradiție fără efort din New York: Cufundă-te în simplitatea Deli Cheesecake, inspirată de o rețetă tradițională din New York. Această bază pentru cheesecake gata de folosit, îmbunătățită cu cremă de brânză cu 30% conținut de grăsime și ouă, asigură succesul fiecărui cheesecake, cu calitate consecventă. Renunță la procesele complicate — Deli Cheesecake este ușor de folosit și se coace rapid, eliminând nevoia băilor de apă sau a timpilor de coacere extinși. Bucură-te de libertatea de a experimenta și a crea cheesecake-ul propriu, economisind timp valoros în timp ce creezi gusturi, texturi și designuri unice.

Cremfil - Umpluturi cremă care te ajută să economisești timp: Recunoscut drept apogeul umpluturilor cremă, Cremfil oferă o stabilitate extraordinară în timpul umplerii, coacerii și congelării, ajutându-te să economisești timp valoros în procesul de producție. Această umplutură gata de folosit combină excelența tehnică cu gustul extraordinar și o durată de viață la raft lungă. Cremfil este concepută pentru eficiență în produsele de brutărie și patiserie. Calitățile sale tehnice de neegalat o fac să fie o soluție versatilă care te ajută să economisești timp, asigurând stabilitate în diferite aplicații, de la extrudare la injectare și depozitare. Bucură-te de ușurința folosirii Cremfil înainte și după coacere, contribuind la o producție rapidă.

Gama Topfil - Umpluturi din fructe rapide și vibrante: Gama Topfil de umpluturi din fructe gata de folosit este concepută pentru a adăuga o explozie de arome de fructe naturale în creațiile tale fără efort. Alege dintre umpluturi cu bucăți de fructe sau cu textură cremoasă, în funcție de preferințe. Cu o gamă variată de arome, precum măr, pară, afine, căpșuni, zmeură, mango, caise, cireșe, guava și multe altele, Topfil îți simplifică procesul creativ, ajutându-te să economisești timp și făcându-ți produsele coapte mai vibrante.

Carat - Umpluturi rapide și decadente pentru fiecare brutar: Carat, gama noastră de umpluturi pe bază de grăsimi, îți oferă o selecție de arome și funcționalități pentru a-ți satisface creativitatea și a economisi timp. Fie că ești artizan sau un profesionist în industrie, Carat oferă o soluție convenabilă. De la versatilitate la stabilitate extremă la coacere și injectabilitate ușoară, Carat elevează produsele dulci fără efort, adăugând un strop de lux fără a compromite gustul.

Cu fiecare soluție inovatoare pe care o oferim, există o promisiune — să îmbunătățim nu doar gustul creațiilor tale, ci și calitatea generală a vieții tale. Pe lângă ingrediente, Puratos adaugă luxul timpului în profesia ta, oferindu-ți posibilitatea să te concentrezi pe ceea ce contează.

Având atât de multe motive pentru inovație, hai să ne unim forțele și să creăm un impact pozitiv asupra lumii. Împreună putem face bine și putem ajuta planeta să progreseze.