Fursecuri Red Velvet

Ingrediente

Ingrediente aluat
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet 300 g
Ouă 100 g
Argenta Soft 75 g
Făină 120 g
Classic Framboise 5 g

Cum se obțin fursecurile Red Velvet?

Proces tehnologic
Se amestecă Tegral Satin Creme Cake Red Velvet cu ouăle și Classic Framboise cu paleta mixerului timp de 2 minute, după care se adaugă margarina și se continuă amestecarea. Se încorporează treptat făina și se amestecă până ce aluatul se desprinde de pe cuva mixerului. Aluatul obținut se întinde între două hârtii de copt și se pune la rece minim o oră, după care se scoate și se decupează fursecuri în forma dorită. Se coc la 160 °C, timp de 15 minute.

Tips & tricks

Nivel complexitate:  

Decor: după răcire, se ornează după preferințe.

Specificații

  • Fursecuri & cookies
  • Ziua mamei
  • Patiserie
  • Dragobete
  • Petreceri