Se scot 300 g de aluat cu 2 minute înainte de final și se amestecă cu 30 g cacao și 15 g de apă.
În funcție de capacitatea de colorare, cantitatea adăugată poate să difere.
Un produs bicolor este un produs care are două părți, prima parte este laminată și reprezintă 75 până la 90% din greutatea totală a aluatului (înainte de laminare), iar a doua parte care este colorată și de obicei nu este laminată și reprezintă 25 până la 10% din greutatea totală a aluatului.
250 g Mimetic Primeur 10% Butter la 1 kg aluat.
Se amestecă 250 g Passionata spumată cu 750 g Cremyco preparat (350 g Cremyco cu 1 L apă) și 20% biscuiți sfărâmați.
Aluatul colorat se întinde la mașina de turat, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la -18°C.
După răcire fiecare croissant se taie pe lung și cu ajutorul unui poș se aplică crema la interior. Se decorează cu avelină de cremă și jumătate de biscuite.