Ce trebuie să faci ca să obții un baton cu cereale?
Proces tehnologic
Se coc toate semințele uscate (ovăzul, semințele de floarea soarelui, semințele de susan, semințele de dovleac) la temperatura de 150 grade, timp de 30 minute.
Se amestecă apoi cu stafidele și cu Softgrain Sprouted Rye.
Se aduc la punctul de fierbere untul, mierea și zahărul brun. Se adaugă crema vegetală, apoi gelatina hidratată anticipat și stoarsă bine.
Siropul obținut se toarnă peste ingredientele uscate și se amestecă bine. Se pune tot acest amestec pe o tavă și se nivelează la grosimea de ~1,5 cm.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor