Chocolate Tart

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Aluat tartă
Se amestecă cu paleta untul (la temperatura camerei) cu sarea și gălbenușul. La final se adaugă Tegral Satin Cream Cake CL. Aluatul se lasă la frigider 30 de minute. Se întinde la mașina de laminat la grosimea de 3 mm. Aluatul se mulează în formă și se coace la 180°C pentru 8–12 minute, depinde de mărimea formei.

Strat crocant
După răcire, la baza tartei se întinde un strat de Pralicrac Chocolait topit.

Ganache ciocolată
Se încălzește frișca cu glucoza până la temperatura de 80°C, apoi se adaugă peste ciocolată. Se emulsifiază. Se toarnă în formele de tartă peste stratul crocant. Se lasă la cristalizat.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Tegral Satin Cream Cake, un amestec pudră integral de patiserie-cofetărie, conferă produselor finite un gust savuros și o textură delicată, putând fi utilizat într-o multitudine de aplicații precum blaturile de tort, muffins sau checuri.

Ciocolata noastră Belcolade este preparată conform procesului tradițional belgian de amestecare, măcinare, conșare și temperare, un proces pe care l-am perfecționat în decenii de experiență pentru a obține gustul unic al ciocolatei Belcolade.