New York Roll Cheese & Lemon

Ingrediente

Metoda de lucru

FRĂMÂNTARE

Frământare: 4 minute lent + 6 minute rapid
Temperatură aluat: Maxim 21°C

PRELUCRARE

Relaxare: 30 minute în congelator (-18°C) în folie de polipropilenă. 

Încorporare grăsime: Cantitatea de Mimetic trebuie să fie egală cu 25% din cantitatea de aluat, în funcție de numărul de straturi, noi vom aplica 4x4 = 16 straturi. Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de grăsime. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de grăsime Mimetic CL32A RSPO SG.

Laminare: Aluatul se laminează până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 succesive, rotind de fiecare dată aluatul cu 90° în jurul axei.

Relaxare: 15 minute în frigider (4°C) în folie de polipropilenă.

MODELARE

Modelare: Se întinde blocul de aluat într-o foaie dreptunghiulară cu grosimea de 3,2 mm și lățimea de 40 cm.
Se taie bucăți cu grosimea de 3 cm și se pun în forme. Am folosit inele cu diametru de 9 cm și înălțime de 4,5 cm.

Dospire finală: +/- 70 minute, 30°C, 85% RH

COACERE

Coacere: Cu abur pe cuptor cu convecție
Temperatura de coacere: 210°C - 220°C
Timp de coacere: +/-18 minute

Umplutură

Se amestecă Puraser Cheese, Deli Citron cu sucul de lămâie până obținem o cremă omogenă. Crema obținută se injectează în rulouri.

Decor

După coacere (pe produsul cald) se aplică prin pensulare Harmony Sublimo Glaze & Go. Părți egale din Ploma Ovablanca, zahăr pudră și apă (1:1:1) se spumează până obținem o bezea, apoi se aplică pe New York Rolls, astfel încât să obținem valuri de bezea. Se flambează cu lampa.

Tips & Tricks

New York Rolls trebuie să fie forțate să crească în forma dorită de noi (cilindrică). Așa că le oprim creșterea, prin acoperirea cu hârtie de copt, peste care punem o altă tavă.

Descoperă Senzația Momentului - New York Rolls
New York Roll Apple & Cinnamon
Rulouri inspirate din bucătăria din New York City cu gust de măr și scorțișoară.
New York Roll Chocolate & Cherry
Rulouri inspirate din bucătăria din New York City cu gust de ciocolată și cireșe.
New York Roll Hazelnuts
Rulouri inspirate din bucătăria din New York City cu gust de alune de pădure.
New York Roll Pistache
Rulouri inspirate din bucătăria din New York City cu gust de fistic.