Lipie

Ingrediente

METODA DE LUCRU

Frământare

Frământare: 4 minute lent + 8 minute rapid
Temperatură aluat: 26-28°C
Relaxare: 40 minute
Divizare și pre-modelare: 190 g, pre-modelare pe rotund.
Dospire intermediară: 30 minute

Modelare

Modelare: Se întind bucățile de aluat și se așază pe panacod.
Dospire finală: 55-75 minute la 32°C, umiditate relativă 70-80%.

Coacere

Temperatura de coacere: 270-280°C, cuptor pe vatră.
Timp de coacere: 6-8 minute

Vezi video
Descoperă rețete de inspirație de brutărie
Bagels
Inspiră-te din rețeta noastră de bagels, în care am inclus un starter din lumea brutăriei - O-tentic Origin.
Chifle rustice cu maia și cartofi
Inspiră-te din rețeta noastră de chifle rustice cu maia și cartofi.
Crusty Viennoise
Inspiră-te din rețeta noastră de Crusty Viennoise.
Focaccia
Inspiră-te din rețeta noastră de focaccia, în care am inclus un starter din lumea brutăriei - O-tentic Durum.
Fougasse
Inspiră-te din rețeta noastră de fougasse, în care am inclus un starter din lumea brutăriei - O-tentic Durum.
Lipie cu semințe și cereale
Inspiră-te din rețeta noastră de lipie cu semințe și cereale.