Doboș Amber

Descoperă Inovațiile CARAT

Carat Decorcrem Amber este o cuvertură moale cu gust deosebit de caramel sărat și culoare aurie. Vă ajută să reinventați gama de patiserie și cofetărie cu produse delicioase și irezistibil de atrăgătoare. Oferă produselor finite note cremoase de lapte fiert, gust ușor sărat și un aspect nobil, de catifea.

PAȘII PE CARE TREBUIE SĂ ÎI PARCURGEȚI ÎN REALIZAREA REȚETEI

Blat
Pentru ~ 12 blaturi de Ø 18 cm. Se mixează albușurile cu zahărul pudră, după care se adaugă gălbenușurile și untul, iar la final se incorporează făina. Se coace compoziția timp de ~ 9-10 min. Blaturile se decupează la un Ø de 18 cm.

Cremă
Cremă pentru interior și exterior. Pentru un tort cu 6 blaturi, Ø 18 cm. Ouăle cu zahărul se aduc la 80°C, la bain-marie. Se adaugă Carat Coverlux și Decorcrem Amber. Se mixează untul lăsat la temperatura camerei, după care se incorporează compoziția cu ouă și Carat Amber.

Decor
Carat Coverlux Amber, arahide, ganache (Whippak – Carat Coverlux Amber 1:2)

Poți descărca mai jos tot rețetarul nostru cu inspirație Carat Amber:

CARAT oferă o gamă largă de umpluturi și cuverturi de cofetărie, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe delicioase de ciocolată. Fiecare produs din gama Carat se potrivește cerințelor brutarilor, patiserilor și ciocolatierilor atât industriali cât și artizanali.

Sortimentul CARAT conține produse care se adresează unor nevoi specifice, cum ar fi umpluturi și cuverturi de cofetărie cu conținut redus de zahăr, fără grăsimi de palmier sau grăsimi hidrogenate, cu pudre de cacao și grăsimi vegetale sustenabile.

Creată din lapte caramelizat bine selectat, Coverlux Amber este un twist perfect pentru orice aplicație, indiferent de metoda folosită: înrobare, modelare, acoperire sau ganache. Oferă aplicațiilor finite note cremoase de lapte fiert și vanilie.