Choux Salted Caramel

INGREDIENTE

MOD DE LUCRU

Craquelin

Se amestecă toate ingredientele la robot cu paleta. Se întinde între două foi de copt până la grosimea de 2 mm și se congelează. Se decupează discuri si se pun deasupra choux-ului înainte de coacere.

Choux

Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.

Regim de coacere:

- cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

- cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

Coacerea se realizează fără abur.

Cremă

Se amestecă Cremfil Classic Salty Caramel cu Whippak semi-bătută.

COMPOZIȚIE ȘI DECORARE

  1. Craquelin
  2. Choux
  3. Cremă
Se taie capacul Choux-ului și se toarnă cu poșul cu șpriț o avelină din crema de caramel, se presară Eclats Caramel Beurre Salé, se pune capacul.

Vezi video

Descoperă produsele

Tegral Clara Ultra

Tegral Clara Ultra

Mix complet de patiserie /cofetărie pentru coji de eclere şi choux-uri.

Whippak

Whippak

Cremă vegetală, stabilă la congelare-decongelare. Se utilizează pentru obținerea cremelor și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.

Cremfil Classic Salty Caramel FL

Cremfil Classic Salty Caramel FL

Creme aromatizate, gata de utilizare, pentru aplicații de cofetărie și patiserie.