IMPRESIONEAZĂ-ȚI CLIENȚII CU UN BLAT PERFECT PENTRU REȚETELE DE PIZZA

Oferă-le clienților cea mai bună experiență posibilă, cu pizze delicioase și de cea mai bună calitate de fiecare dată. O crustă crocantă și un aspect artizanal sunt o adevărată fericire pentru gură și ochi. Adaugă maia pentru a aroma aluatul și a complimenta gustul bogat al toppingurilor pentru pizza. Explorează gama noastră de ingrediente pentru a-ți îmbunătăți rețetele de pizza și a aduce un zâmbet pe fețele clienților tăi!

Ingrediente pentru cea mai bună rețetă de pizza
Softgrain Sprouted Rye
Boabe de secară germinate și fermentate, hidratate în maia lichidă de secară.
O-tentic Origin
Componentă activă de brutărie bazată pe maia naturală din grâu și secară, cu putere proprie de fermentare.
O-tentic Durum
Componentă activă de brutărie bazată pe maia naturală din grâu dur, cu putere proprie de fermentare.

COMANDĂ ONLINE PRODUSELE PENTRU PIZZA PREFERATE

Accesează beneficiile My Puratos! Creează un cont azi și intră în magazinul nostru online exclusiv, plin de cele mai bune soluții pentru brutărie, patiserie și ciocolaterie. Îți va fi mai ușor să comanzi cu un cont, vei beneficia de acces complet la prețuri și cantități și vei afla înaintea tuturor despre produse noi și promoții exclusive.

Client mulțumit

„Sunt proprietar de pizzerie de peste 10 ani și nu am găsit niciodată o companie care să îmi înțeleagă nevoile așa cum o face reprezentantul de vânzări cu care colaborez. Datorită O'tentic & Sapore, am creat o rețetă proprie de aluat de pizza cu ajutorul experților de la Puratos. Clienții sunt înnebuniți după gustul pizzei mele.”

Experții noștri sunt încântați să facă schimb de idei, experiențe și soluții!